Logo stichting vrienden van Hakoena

Sponsoren

Sponsoren maken het voor ons mogelijk onze doelstellingen te behalen. Wij zijn erg dankbaar voor alle hulp die wij al mogen hebben ontvangen. Daarom stellen we onze sponsoren graag voor!

Logo van bedrijf Berko

Berko

Berko is specialist in perslucht-techniek. Het bedrijf levert graag de beste maatwerkoplossing aan zijn klant. Daarom laat Berko standaardcomponenten onder eigen label bouwen bij erkende producten. Berko zet zelf producten en onderdelen in elkaar, waardoor iedere denkbare oplossing in huis te realiseren is. 

Iedere toepassing stelt zijn eigen eisen, daarom begint alles met het juiste advies. Ook daar helpt Berko graag bij.

Logo van bedrijf Yoast

Yoast

Yoast heeft een plugin ontwikkeld voor WordPress waarmee je je website kunt optimaliseren voor Google. Zij geloven namelijk dat iedereen een gelijke kans verdient om gevonden te worden binnen de zoekresultaten. Op de website van Yoast vind je naast de plugin meer informatie over SEO (search engine optimalisation) en workshops.

Icon van Steeg-Janssen media

Steeg Janssen Media

Steeg-Janssen media is een mediabedrijf gevestigd in Wijchen. Steeg-Janssen Media is gespecialiseerd in vormgeving, huisstijl, webdesign, informatieschermen en apps.

De website van Stichting Vrienden van Hakoena is opgezet en gesponsord door Steeg-Janssen media. Ook doet de eigenaar, Arnold, de PR van Stichting Vrienden van Hakoena.

Graag contact met Arnold over PR-zaken? Stuur dan een mail naar arnold@steegjanssenmedia.nl.